Najnovije

NOVI KIKS PARTIZANA: Crno-beli „iščupali“ bod pod Bagdalom

Dinamičan duel i remi Napretka i Partizana – 3:3.

Fudbaleri Partizana i Napretka odigrali su danas u Kruševcu nerešeno 3:3, u meču 34. kola Super liga Srbije, odnosno 4. kola plej-ofa.

Strelci za Partizan bili su Aleksandar Filipović u šestom, Aleksa Janković u 80. i Nikola Stevanović (augogol) u 89. minutu.

Golove za Napredak postigli su Andrija Majdevac u 19. i 51. i Nebojša Bastajić u 26. minutu.

Ovo je bila šesta vezana utakmica u kojoj Partizan nije upisao pobedu.

Partizan je drugi na tabeli sa 71 bodom, dva više od TSC-a, koji je danas na svom terenu pobedio Radnički 1923 sa 4:3. Napredak je na osmom mestu sa 40 poena.

Prvu veliku priliku Partizan je imao u trećem minutu. Nakon povratne lopte Kalulua, šutirao je Nikolić iz dobre pozicije, ali pored gola.

Četiri minuta kasnije Partizan je stigao do prednosti. Antić je izveo korner sa desne strane, a Filipović je sa prve stative glavom prosledio loptu u dalji ugao.

U 11. minutu Napredak je imao veliku priliku za izjednačenje. Majdevac je neometan šutirao sa pet metara od gola, ali je loše zahvatio loptu koja je završila pored gola.

U narednom napadu Stojković je izašao sam ispred Savića, ali je golman Napretka odlično reagovao i sačuvao svoju mrežu.

Napredak je izjednačio u 18. minutu. Majdevac je nakon centaršuta sa desne strane, lepo šutirao glavom u dalji ugao gola Jovanovića.

Domaćin je do preokreta stigao u 26. minutu lepim udarcem Bastajića sa ivice šesnaesterca.

Partizan je do kraja poluvremena imao tri prilike za izjednačenje, ali Natho, Kalulu i Nikolić nisu uspeli da iskoriste šanse u kojima su se našli.

Crno-beli su i drugom poluvremenu nastavili sa ofanzivnom igrom, odličnu priliku je propustio Filipović, a nakon kontra napada Majdevac je u 51. minutu preciznim udarcem sa oko 20 metara doneo dva gola prednosti Napredku.

Severina je mogao da smanji prednost domaćina u 57. minutu, ali je njegov udarac zaustavila stativa, četiri minuta kasnije i Goh je imao veliku šansu, ali je Savić odlično intervenisao.

U 74. minutu veliku priliku je imao i Zahid, Nikolić mu je spustio loptu, a Zahid je sa nekoliko metara pokušao da lobuje Savića, a lopta je otišla preko gola.

Partizan je smanjio prednost u 80. minuta. Janković, koji je u igrao ušao nekoliko minuta ranije, je udarcem sa ivice šesnaesterca postigao svoj prvi gol u dresu Partizana.

Crno-beli su do izjednačenja stigli u 89. minutu. Baždar je uptio povratni pas, Zahid je šutirao, štoper domaćih Nikola Stevanović nespretno je reagovao i postavio konačnih 3:3.

U narednom kolu, Partizan će dočekati lučansku Mladost, dok će Napredak gostovati Vojvodini.

Izvor: Žurnal.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA