Najnovije

NESTOROVIĆ: I vlast i zapadna opozicija se bore samo za sopstvene interese

Lider Pokreta “Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović” rekao je da Vučićev režim i prozapadna opozicija razmišljaju samo o sopstvenim interesima i da zato na predstojećim izborima građani treba da daju podršku njegovom pokretu.

“Pokazali smo posle decembarskih izbora da može da se bitno utiče na političku scenu Srbije, ovakvu kakva je trenutno. Izađite i podržite Pokret “Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović”  jer time podržavate sebe i da vaš grad postane ono što je uvek bio, srpska Atina”, poručio je Nestorović u obraćanju Novosađanima putem mreže Telegram.

Pokret “Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović” pozvao je Novosađane da podrže njihovu kandidaturu na predstojećim izborima.

“Dragi građani Novog Sada, Pokret Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović - Novi Sad je krenuo u akciju prikupljanja potpisa za našu kandidaturu. Pozivamo vas da se pridružite ovoj važnoj inicijativi i podržite nas u ostvarivanju naših ciljeva za bolji Novi Sad. Vaš potpis je ključan da bismo zajedno izgradili grad koji zaslužujemo - grad koji je pravedan, prosperitetan i siguran za sve nas. Svaki glas je važan i svaki potpis je korak bliže ostvarenju naših ideala. Pozovite svoje prijatelje, porodicu i kolege da nam se pridruže u tržnom centru Pariski magazin na drugom spratu. Ako vam je potreban prevoz, ne ustručavajte se da nas kontaktirate na broj telefona 0631623155”, stoji u saopštenju.

Pokret dalje navodi tačne termine za davanje potpisa:

“Kralja Aleksandra 12, tržni centar Pariski Magazin
Utorak 07.05. od 12 do 20
Sreda 08.05. od 12 do 20
Četvrtak 09.05. od 12 do 20
Petak 10.05. od 17 do 20

Hvala vam što ste deo ove važne promene i što doprinosite izgradnji bolje budućnosti za sve nas. Vaša podrška je naša snaga!”, stoji u saopštenju Pokreta.

Poljski sudija traži zaštitu u Belorusiji

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA