Najnovije

NAVIJAČI U DENVERU PONIZILI NIKOLU JOKIĆA: Najbolji igrač NBA čuo neverovatno skandiranje! (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić doživeo je poniženje od svojih fanova.

Minesota je pronašla rešenje za Denver - u drugoj utakmici polufinala Zapadne konferencije aktuelni šampioni bili su potpuno nemoćni (106:80), a Timbervulvsi su pokazali ostalim NBA ekipama kako zaustaviti Jokića i napad njegove ekipe. Na drugoj strani terena nije bilo tako, pošto Denver nije imao rešenje za napad Minesote, koji je opet predvodio supertalentovani Entoni Edvards (22).

Mladi bek postigao je 27 poena i opravdao tvrdnje onih koji ga u ranoj fazi karijere porede sa legendarnim Majklom DŽordanom. O tome kako je odigrao dva meča protiv Denvera na gostujućem terenu - a u prvom je ubacio 43 poena - dovoljno govori i to što su mu navijači u hali u Koloradu skandirali da je MVP! Prilično čudno jer je Minesota u tim trenucima razbijala njihov tim, u kojem je igrao stvarni MVP - Nikola Jokić!

Čak ni to što je srpski košarkaš prošle godine doneo prvu NBA titulu u Denver, uz MVP priznanje u finalu protiv Majamija, kao ni treća MVP titula u ligaškom delu koju će osvojiti ove sezone nisu bili dovoljni da publika u Koloradu malo jače navija za svog najboljeg igrača. Zapravo, njegovom protivniku skandirali su da je najbolji! Poslušajte:

Prilično neverovatna scena kojoj smo svedočili tokom drugog meča polufinala Zapadne konferencije, ali izgleda da nas od navijača u SAD ništa ne može iznenaditi. Dve dobre partije Entonija Edvardsa pred njihovim očima kao da su ih naterale da zaborave sve što je za grad i klub uradio najbolji igrač u istoriji franšize - srpski centar Nikola Jokić.

POČELA OFANZIVA: Tenkovi stigli do granice sa Egiptom
 

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA