Najnovije

DETONACIJA NA MARAKANI! Stiže reprezentativac za Ligu Šampiona

Stiže veliko pojačanje na Marakanu!

Uprava Crvene zvezde, na čelu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i tehničkim direktorom Markom Marinom, na korak je do ostvarenja značajnog pojačanja za predstojeću sezonu Lige šampiona. Na "Marakanu" uskoro stiže novi desni bek, Seol Jung Vu, reprezentativac Južne Koreje.

Kako je najavio MaxBet Sport još 19. marta, Crvena zvezda je obnovila pregovore sa ovim iskusnim igračem. Prema najnovijim informacijama, klubovi su postigli dogovor o transferu, a preostalo je da se urede samo neki detalji. Očekuje se da će transfer biti ozvaničen krajem maja.

Seol Jung Vu, koji ima 25 godina, primarno igra na poziciji desnog beka, ali uspešno pokriva i poziciju levog beka. Tehnički direktor Marko Marin je tokom zime bio na Azijskom kupu u Kataru, gde je upoznao i dogovorio lične uslove sa igračem, ali je prvobitno Ulsan odbio ponudu. Ipak, čini se da je upornost Marka Marina donela plodove i da Crvena zvezda nakon Luke Ilića dobija važno pojačanje u nastojanju da ostavi dublji trag u Ligi šampiona.

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA