Najnovije

MOJA ŽENA KUVA I PERE, IAKO SMO MILIONERI! Zlatan Ibrahimović: Sad ću vam objasniti i zašto!

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović (42) završio je prošlog leta igračku karijeru i odlučio se odmah da prihvati ulogu savetnika u Milanu, odnosno vlasnika kluba. U nedavnom intervjuu švedski podkast "ABTalks", Ibrahimović je istakao da se pomirio sa novim poglavljem u životu, poručivši da je poslušao sasvet svoje supruge, nekadašnje manekenke Helen Seger (53).

"Žena mi je rekla da zapamtim ko je brinuo o meni pre nego što sam počeo da se brinem o porodici. Ona je odustala od svoje karijere zbog mene. U svemu me je pratila, odustala je od svega samo zbog mene", rekao je Ibrahimović koji je svoju suprugu inače upoznao na parkingu, kada ga je "odjavila" na prvu loptu, ali je posle mnogo ubeđivanja uspeo da je impresionira i da do dana današnjeg ostanu zajedno.

Prema rečima Zlatana Ibraimovića, mora da postoji balans u vezi: "Ona ima veću odgovornost za neke stvari, za neke druge imam ja veću odgovornost. LJudi možda misle da smo mi porodica koja živi nekim luksuznim životom, ali zapravo o realnosti ona kuva i pere. Jedina pomoć je što imamo čistačicu", dodao je Šveđanin.

NJihovi sinovi Maksimilijan (2006) i Vinsent (2008) sada su odrasli, a Zlatan se od početka njihovog života trudio da ne "osete" da su sinovi bogatih roditelja: "Ja sam ih vozio u školu, dolazio sa njih posle treninga, baš kao što je to slučaj u svakoj normalnoj porodici. Tako smo se mi odlučili. Tokom celog školovanja, moja deca su samo vozila bicikl. Druge porodice su imale bebisitere koji su pratili njihovu decu ili je s njima išao vozač. To nismo mi", objasnio je Zlatan.

Podsetimo, Zlatan Ibrahimović će inače zvaničan oproštaj od fudbala imati u dresu Švedske i to u prijateljskoj utakmici protiv Srbije u Stokholmu 8. juna. Ujedno, to će biti i poslednja proba "orlova" pred Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

O privatnom životu Zlatana Ibrahimovića malo toga se zna. U javnosti se uvek nekako više pričalo o njegovim potezima na fudbalskom terenu, pa i kontroverzama, nego što je njegova supruga Helena - inače starija od njega 11 godina - bila tema u tabloidnim medijima. Što ne može da se kaže za neke njegove kolege iz fudbala...

Upoznali su se davne 2002. godine kada je Zlatan imao samo 21 godinu, a švedska lepotica 32. Sada su joj pune 53 i još blista! U pitanju je bivša manekenka koja se inače bavi biznisom, a vrlo retko se pojavljuje u javnosti, pa je tako Nada Topčagić na jubilarnom 40. Ibrinom rođendanu otkrila ekskluzivu. Ona se fotografisala sa Helenom i podelila to na Instagramu, a vrlo moguće da je to bio i jedini "dokaz" da je Šveđanka bila na rođendanu. Ne želi da poput mnogih ima status "žene fudbalera" i beži od medija, pa je zaita retkost da je vidimo, čak i na događajima koji se organizuju u Zlatanovu čast, a ona se brine i o svim sponzorskim ugovorima koje potpisuje sada već bivši fudbaler.

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam bogatstvo i karijeru, nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna. On čak nije bio moj tip. Kada sam ga prvi put videla, svojim ferarijem zagradio je moj mercedes na parkingu u Malmeu. Zapravo, videla sam samo veliki nos i zlatni sat na ruci. Pošto sam bila loše raspoložena, izvikala sam se na njega. Prilično grubo rekla sam mu da pomeri automobil. Mislim da mu se to nije svidelo – izjavila je Helena, dodavši da to sigurno nije bila ljubav na prvi pogled", ispričala je Helena pre nekoliko godina.

Zlatan i Helen imaju dva sina, koji se takođe bave fudbalom, ali i kod njih je "bilo varnica" kao i kod svakog para. Tako je njihova ljubav bila je samo jednom na iskušenju i to zbog voditeljke Dilete Leote, za kojom je fudbaler navodno "odlepio" po povratku iz SAD na Apenine.

Zajedno su snimali i promotivne spotove, da bi magazin "Oggi" otkrio da su novogodišnju noć 2021. godine proveli zajedno. U to vreme Dileta Leota, koja je u međuvremenu rodila dete Lorisa Karijusa, bila je u vezi sa turskim glumcem DŽanom Jamanom. "Proveli su novogodišnju noć zajedno u Milanu. Druženje je počelo u 21.20 i trajalo je do 00.15. Tada su se svetla ugasila i više se nisu upalila", rekao je za Oggi izvor blizak italijanskoj voditeljki koju ljubitelji Serije A dobro poznaju.

NJih dvoje se nisu oglašavali na ovu temu, a nedeljama kasnije voditeljka je istakla da su joj tabloidni naslovi napravili pakao od života i da nikada neće oprostiti medijima zbog toga. Pretpostavlja se da je mislila na "ludu noć sa Zlatanom".

Rusi umarširali u američku bazu u Nigeru, oglasio se i Pentagon

Izvor: Mondo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA