Najnovije

Šta sad ovo znači? Šokantna mapa na zvaničnom sajtu NATO!

Zvanični sajt NATO pakta objavio je interaktivnu mapu svih njenih članica na kojoj je vidno isključila lažnu državu Kosovo i njenog sastava i jedino što se može primetiti je tanka isprekidana administrativna linija.

Na zvaničnom veb sajtu NATO pakta nalaze se brojne informacije, poput novih odbrambenih projekata, upućenih većinom protiv Rusije i samim dejstvima KFOR-a i drugih NATO filijala.

Međutim veb sajt nudi još jednu informaciju, a to je interaktivna mapa sveta na kojoj korisnici slobodno mogu da istražuju o dejstvima alijanse na globalnom nivou. 

Ono što je interesantno je što mapa daje zanimljive informacije o tome kako Zapad zapravo percipira jedan svoj projekat, a to su Kosovo i Metohija za koje veće decenijama pokušavaju da nametnu status države.

Naime, mapa ima opciju da prilaže sve države članice koje su prikazane svetlo plavom bojom, a one koje to nisu ostavlja u prirodno zelenoj boji.

SAD KREĆE LOV NA ZELENSKOG? Ruska Federacija izdala poternicu za predsednikom Ukrajine

Primetno je kako Republika Srbija ostaje u zelenoj boji, ali sa granicama od pre 2008. godine koje Zapadni hegemoni ne priznaju.

Pored toga lažna država Kosovo ne samo da nije deo ove mape, već jedino što se na njoj može videti je slabo opcrtana isprekidana administrativna linija.

Sudeći po ovoj mapi vidno je kako NATO pakt zaista doživljava režim Aljbina Kurtija samo kao instrument za borbu protiv Republike Srbije bez legitimnog plana za dugotrajno rešenje.

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Pravda

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

Urbancube