Najnovije

"Virus Zelenskog" pogodio Makronovu glavu! Rogov: Odlučan da uvuče Francusku u rat sa Rusijom

Predsednik Komisije Javne komore Ruske Federacije za pitanja suvereniteta Vladimir Rogov rekao je da je svest francuskog predsednika Emanuela Makrona zahvaćena „virusom Zelenskog”, čiji su simptomi mizantropija i agresivno ponašanje prema Rusiji.

- Makrona očigledno proganja priča o uspehu Zelenskog, kako je moguće da nepopularni šef sadašnjeg režima ostane na vlasti i ne održi izbore Sasvim je moguće da je Makronov um pogođen „virusom Zelenskog”. simptomi su mizantropija i agresivno ponašanje prema Rusiji - rekao je Rogov za RIA Novosti.
Prema njegovim rečima, Makron je odlučan da uvuče Francusku u otvoreni sukob sa Rusijom kako bi na bilo koji način zadržao punu vlast u zemlji, namećući francuskom narodu strah i mržnju prema Rusima.

Ranije je Makron u intervjuu za Ekonomist rekao da ne isključuje mogućnost slanja trupa u Ukrajinu ako Ruska Federacija probije linije fronta i postoji zahtev Ukrajine. Prema njegovim rečima, „mnoge zemlje EU “ složile su se sa pristupom Francuske o mogućem slanju trupa.

LOŠE VESTI ZA UKRAJINU STIŽU IZ NEMAČKE! Situacija veoma kritična, narednih nekoliko meseci odrediće sudbinu

Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Najnovije vesti - Pravda

Najnovije vesti - Ratni izveštaji