Најновије

КИЈЕВ ВИШЕ НИКО НЕ МОЖЕ ДА ОБУЗДА! Ако се буду понављале ове акције следи пакао

Портпарол руског председника Дмитриј Песков изјавио је данас да Кијев прави ПР операције "на крви" и "користи трагедије" да створи позадину за учешће украјинског председника Володимира Зеленског на самиту НАТО-а у Вашингтону.

 "Сматрам да у том погледу нема случајности, све су то ПР операције, а очигледно је да противракета није била правилно употребљена и завршила је у овој дечијој болници. Ово је заиста трагедија, али се намерно користи да би се створила позадина која би вероватно пратила учешће Зеленског на самиту НАТО-а", нагласио је Песков, преносе РИА Новости.

Песков је оценио да је оваква "методологија Кијева бескрупулозна" и додао да Москва намерава да каже истину о паду ракете на дечију болницу у Кијеву, "како у Русији тако и у оним земљама у којима је публика спремна да то чује".

Руско Министарство одбране саопштило је у понедељак да је до уништења дошло услед пада ракете ПВО Оружаних снага Украјине, а да изјаве о намерном удару на цивилне циљеве у Украјини не одговарају стварности.

МОСКВА СПРЕМА ЖЕСТОК ОДГОВОР ЦРНОЈ ГОРИ! Скупа порука коју Русија шаље

Извор: Политика.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА